TV MAX bridgecursus

Uitzenddata TV-cursus bekend

Omroep Max heeft bekend gemaakt dat de eerste les van de televisiecursus bridge op woensdagmiddag 20 november om 14.40 uur wordt uitgezonden. De cursus wordt gepresenteerd door Berry Westra en bestaat uit twaalf wekelijkse afleveringen van twaalf minuten. De afleveringen kunnen na de uitzending op de website van Omroep Max op elk gewenst tijdstip nogmaals bekeken worden.
Eind augustus is de cursus opgenomen en degenen die de opnames gezien hebben zijn lovend over de heldere uitleg van Berry Westra. Naast het volgen van de uitzendingen kan tijdens de cursus geoefend worden op een speciale oefenwebsite. De link naar deze website zal in de eerste uitzending bekend gemaakt worden.

De NBB heeft een nieuwsbrief voor de (toekomstige) TV-cursisten. Hierin wordt u op de hoogte gehouden van alle zaken rondom de TV-cursus, zoals uitzenddata en opvangmogelijkheden.
Klik hier en geef u op voor de nieuwsbrief.

BC Kwetsbaar ’70 biedt belangstellenden de gelegenheid om vanaf 25 november in aansluiting op deze tv-cursus bridgelessen in clubverband te volgen. Deze cursus vindt plaats op maandagmiddag in wijkcentrum Meijhorst.

Zie ook info onder het kopje Bridge leren.

Reacties

  1. Truus Roesink-Mensen says:

    Ik zit op Stepbridge en wil nog veel bij leren. Ik ben tevens lid van de bridge-bond en vind het een fantastisch spel.

Laat wat van je horen

*