Deelname aan Lentedrive geslaagd

Zonnig lenteweer bij Eerste Lentedrive

Bridgeles Nijmegen was met 4 leerlingen en 2 docenten/begeleiders aanwezig bij de eerste lentedrive van BC Kwetsbaar’70.
Deze vond plaats in het verbouwde wijkcentrum Hatert, een mooie maar wel gehorige locatie. Ad de Bever had, zoals altijd de wedstrijdleiding in handen. Alles verliep dan ook op rolletjes. Huub Hilgers, docent van Bridgelesnijmegen, zorgde voor de arbitrage (was slechts sporadisch nodig),Betsy van Kruisbergen hield een wakend oogje op de leerlingen van Bridgelesnijmegen.

De leerlingen, Els&Eline en Anne-Marie&Neel deden hun best. in de eerste ronde speelden ze tegen elkaar, wennen aan de omgeving, aan de bridgemates, aan het tempo. Een heelboel nieuwe zaken.
Beiden deden het voortreffelijk, Anne-Marie&Neel werden 4de, Els&Eline legden beslag op de 6de plaats

SAM_0756 SAM_0757 SAM_0758

Voor de hele uitslag klik hier

 

Reacties

 1. Anne van der Meulen says:

  Ook wij vonden het een heel geslaagde middag. Huub, Ad en Betsy waren steeds op het juiste moment bij de spelers aanwezig om hun een helpende hand, een tip of een compliment te geven. Het enthousiasme van deze mensen werkt aanstekelijk. Zelf spelen wij nu voor het tweede jaar bij Kwetsbaar ’70 en zijn blij met deze club, waar je ook als C-speler gewaardeerd wordt. Huub, Ad en Betsie: bedankt!

  • Huub Hilgers says:

   Anne
   Leuk dat je reageert, bedankt voor de complimenten. Dat sterkt ons in ons streven,