Gratis bridge clinic

Ter introductie van de nieuwe serie lessen organiseert Bridgeles Nijmegen een gratis bridgeclinic voor geïnteresseerden.

Heb je kaarten altijd al leuk gevonden? Dan is Bridge misschien wel een uitstekende hobby om op te pakken:

Bridge kun je spelen met de ‘buren’, met vrienden, al dan niet bij een (buurt) kaartclub in de wijk, bij Bridgeclub in de wijk of alleen (PC, Internet).
Bridge is een uitstekende manier om mensen (uit de buurt) te ontmoeten, is een geweldige manier om de hersenen actief te houden, is gezellig, draagt bij aan contacten (in de buurt)

Op 10 januari verzorgt BridgelesNijmegen 06-51424234 een kennismakingsclinic in buurthuis de Stip Oost Elzenstraat 4.
dummyTijdens de clinic leer je een en ander over de basisbeginselen van het Bridge, na 15 minuten kun je zelf al een kaartje leggen.
Je raakt bekend met Statersbridge, leert (een deel van ) de puntentelling van het kaartspel en ervaart hoe het is om met ‘een dummy’ te spelen. 
De dummy is een essentieel onderdeel van het bridge. In geen enkel ander kaartspel bepaal jij (de leider) wat jouw maat ‘moet’ bijspelen. 

 

 

 

Op 17 januari om 19.45  en op zo mogelijk op 18 januari om 13.45 start BridgelesNijmegen weer met een cursus voor de beginnende bridger.

www.bridgelesnijmegen.nl  06-51424234

 

Velden met een * zijn verplicht