Iedereen kan bridgen afgerond

Afgelopen maandag hebben de deelnemers aan de begeleiding bij de TV-cursus ‘Iedereen kan Bridgen’ hun cursus afgesloten met een toernooitje en een theoretische toets.

Een van de deelnemers zorgde voor drankjes en vanuit Bridgeles Nijmegen werd gezorgd voor een hapje bij de koffie en de borrel.
Per speelronde (twee spellen) werd elke deelnemer gekoppeld aan een ander partner. Voor het eerst werden eer scoreformuliertjes ingevuld, de uitslag op een spel kon daardoor vergeleken worden met ‘de andere tafel’. In totaal werden 10 spellen gespeeld. Rien haalde een score van meer dan 60% en werd winnaar van de avond. Jacqueline werd de winnaar van de theoretische toets, zij maakte het minste aantal fouten. Al met al een leuke manier om de eerste serie bridgelessen af te sluiten.

De meeste deelnemers gaan verder met bridge door de komende maanden elke maandagavond te komen bridgen onder begeleiding van Bridgeles Nijmegen. Zij worden de eerste leden van Wijze(R), de bridgeclub voor beginners di maandag 17 maart officieus van start gaat

logo

 

de spellen die gespeeld werden.

toets bieden Deze bleek best wel pittig. Goed lezen en vervolgens ……..