Lentedrive door BC Kwetsbaar’70

Kwetsbaar'70

Kwetsbaar’70

Lentedrive met speciale lijn voor thuisbridgers, (ex) cursisten

BC Kwetsbaar, een van de actiefste bridgeclubs van het district Nijmegen, organiseert op 12 April aanstaande haar eerste  Lentedrive.

Omdat het wijkcentrum Dukenburg op dit moment wordt verbouwd wordt er gespeeld in wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22 6535 RZ Nijmegen.

De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Ad de Bever. Diverse leden van BC Kwetsbaar’70 dragen een steentje bij in de organisatie en uitvoer.

Geheel nieuw voor zowel BC Kwetsbaar’70  als wel de regio is de aparte lijn voor thuisbridgers, cursisten die (net) nog les volgen. In deze lijn kunnen er minder spellen gespeeld worden, kan/mag er om hulp, ondersteuning gevraagd worden. Hiervoor zijn de  2 bridgedocenten van Bridgeles Nijmegen in de zaal aanwezig.

 

Indeling:
De deelnemende paren worden op sterkte ingedeeld. De deelnemers geven zelf hun sterkte aan bij inschrijving.
Bij voldoende belangstelling komt er een aparte groep voor de thuisbridgers (zij die geen lid zijn van een bridgevereniging). In deze lijn mag het geen probleem zijn om i.p.v. 4 spellen maar 3 spellen te spelen per ronde.

Prijzen:
Voor de winnaars van elke groep is er een prijs; ook de nummer ?  en de nummer ? gaat met een prijsje naar huis.

De spellen:
Voor het aanmaken van de spellen is gebruik gemaakt van “Big Deal”, een schudprogramma van Hans van Staveren. In dit programma is het niet mogelijk om een spelverdeling te wijzigen of een totaal spel te vervangen. Ook is het niet mogelijk om een “rondpas” te voorkomen.
Alle groepen spelen dezelfde spellen.

Inschrijven:
Maak € 20,00 per paar over op rekeningnummer NL74INGB 0005 5319 56 t.n.v. B.C. Kwetsbaar ’70, Nijmegen.
Na ontvangst krijg je een bevestiging per e-mail, maar dan moet je natuurlijk de namen van de deelnemers, de e-mailadressen, telefoonnummers en de speelsterkte wel hebben doorgeven aan niekberg@upcmail.nl