Standaard Hoog in een Flits

Standaard Hoog is ‘Hot’

berry_120_160 (1)De Nederlandse Bridgebond kiest steeds nadrukkelijker voor dit in het moderne bridge passende biedsysteem.
Veel van de huidige bridgers zijn opgevoed met de 4-kaart hoog. Zij hebben via via gehoord van de 5-kaart (standaard Hoog) maar weten er niet ‘het fijne’ van.
De opening hoeft niet echt te zijn. Ja dat is wel een bekend gegeven. Wat er nog meer bij komt kijken, laat staan welke andere afspraken er bij passen is voor velen niet helemaal duidelijk.

Bridgeles Nijmegen  start in februari een cursus standaard Hoog in een Flits. In 5 lessen leer jij de 5-kaart hoog spelen. 

 

Reacties

 1. anne van der Meulen says:

  beste Huub,

  het lijkt Anke en mij (van Kwetsbaar ’70) heel leerzaam om mee te doen aan je cursus die in februari start over alles wat komt kijken bij 5-kaart hoog. Wij zijn alleen van 4 – 21 maart weg ivm een vakantie.
  Het zou mooi zijn als we daardoor niet meer dan één les zouden missen. Zou jij ons de data en de kosten kunnen doorgeven?

  hartelijke groeten,

  Anke en Anne

 2. Marijke Beckers says:

  Geachte,

  Ik hoorde dat er bij genoeg deelnemers in oktober op donderdagavond een nieuwe korte cursus 5-kaart hoog start. Mijn vriendin en ik zijn geïnteresseerd in deze cursus. We horen graag of en zo ja, wanneer de cursus start.
  Met dank voor uw reactie.

  Met hartelijke groeten,

  Marijke Beckers
  06-23372712