Contrazit

« Terug naar vorige pagina
-1
Tijdens een competitieronde bleek na een bieding dat er spraken was van een contrazit. De arbiter gaf de opdracht om het spel gewoon te spelen want de computer zal alles correct wijzigen. aan het einde van de avond gaf de competitieleider aan de de score zo bleef staan zoal hij was. O/W die dus in dit spel nu NZ zaten kregen de score 90% en wij de echte NZ spelers kregen 10%. Is dit de juiste beslissing wij zijn toch alle 4 fout geweest?
Geschreven door robjong (Vragen: 1, Antwoorden: 0)
Gevraagd op 21 december, 2016 10:57
206 views

Rob, goede vraag!
Als jullie gebruik hebben gemaakt van Bridgemates dan heb je vast de vraag gehad Contrazit Ja/Nee. Als je direct op Ja hebt gewud dan corrigeert de computer inderdaad automatisch. Het behaalde percentage hangt natuurlijk af van wat er verder op dat spel gebeurt is, dat kan ik vanuit hier heit overzien.
Heb je op nee gewud (tegen de BM gezegd dat jullie het spel op de correcte wijze gespeeld hebben) dan moet de correctie door de wedstrijdleider ’handmatig’ gedaan worden in het rekenprogramma.
Als de club uitgebreide frequentiestaten op de site zet kun je bij het betreffende spel zien of en hoe de score verwerkt is.
Hopelijk kun je hiermee uit de voeten
Groet Huub Hilgers

(Huub Hilgers at 21 december, 2016 17:40)
« Terug naar vorige pagina