Bridgeles Nijmegen

Iedereen kan (leren) bridgenInschrijving nieuwe cursussen 2021

Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer we, gezien de Covid-19 maatregelen, weer fysiek les kunnen gaan geven. Zodra hierover meer bekend is wordt dat op deze site bekend gemaakt. Ondertussen kunt u zich al wel weer opgeven voor de cursussen Start met Bridge deel 1 en 2 of  voor privé-lessen op maat.

Vervolg cursussen najaar 2020

Alle cursussen die het afgelopen jaar van start zijn gegaan zijn voor onbepaalde tijd opgeschort,  zodra het weer mogelijk is zullen deze voortgezet worden. Een aantal cursisten is zelfstandig (met wat ondersteuning van de docent) doorgegaan met de lesstof, anderen zijn (tijdelijk) gestopt met de bridgelessen. Voor iedereen geldt dat zodra we weer fysiek mogen bridgen, de lessen voortgezet zullen worden met een 'op maat' programma. Dat kan voor de een betekenen, gewoon doorgaan waar we gebleven waren (met met extra opfris momenten), voor de ander (diegenen die zelfstandig zijn doorgegaan) een aangepast programma.

Corona
Al onze cursussen zijn tijdelijk opgeschort i.v.m. de verscherpte Corona-maatregelen. Cursisten aan de beginners- en vervolgcursussen ontvangen de powerpointpresentaties met beeld en geluid van de lessen die uitvallen per mail met een We-Tranfer link. Oefenspellen bij de lessen kunnen geleend worden, zodat er toch thuis geoefend kan worden.

Zodra het weer kan/mag gaan we de lessen inhalen.


Inschrijving nieuwe cursussen najaar 2020

Het nieuwe cursusseizoen is weer van start gegaan. Alle groepen hebben zijn goed gevuld en de eerste lessen zijn inmiddels geweest. Inschrijving is daarom pas weer mogelijk vanaf januari 2021,  wanneer de nieuwe cursussen van start gaan. U kunt zich nu al inschrijven voor de mailinglijst voor het aanbod in 2021.

Samenwerking Bid72

Elders op deze site ziet u een een pagina over de mogelijkheden vanaf half november om  uw biedvaardigheden te oefenen via Bid72.
E-mailen
Bellen